زمان انتشار منابع و دفترچه کنکور فرهنگیان ١۴٠۵ اطلاعیه فوری درباره انسداد تونل نیایش؛ رانندگان بخوانند طرح جایگزین انتقال پایتخت کلید خورد هشدار قرمز؛ ۱۱ شهر در محاصره آلودگی پلمب یک تالار پذیرایی به علت مسمومیت غذایی بیش از ۷۰ نفر/ ماجرا چیست؟ ازدواج با اتباع غیرایرانی قانونی می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران

تهیه بسته آموزشی زندگی با کرونا

سخنگوی وزارت بهداشت، از ارائه بسته آموزشی زندگی با کرونا در قالب طرح «هر خانه، یک پایگاه سلامت» خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۵ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 16
کد خبر: ۵۵۰۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، سیما سادات لاری، درباره طرح «هر خانه، یک پایگاه سلامت»، گفت: این طرح پس از اجرای آزمایشی در چهار استان سمنان، قزوین، کاشان و همدان از ۱۲ خرداد ۹۹ با دستور وزیر بهداشت وارد مرحله اجرای کشوری شده و همه دانشگاه‌های علوم پزشکی پس از سازماندهی و تدوین برنامه عملیاتی تا پایان سال ۹۹ شروع به تربیت مربیان (TOT) و جذب سفیر و رابط کرده‌اند.

 

وی اظهار کرد: همچنین در حال حاضر دو بسته آموزشی زندگی با کرونا و جمعیت و سلامت باروری در اولویت اول آموزش کشوری قرار دارند.

 

لاری گفت: اجرای طرح «هر خانه، یک پایگاه سلامت» می‌تواند در شرایط شیوع ویروس کرونا در کشور منجر به ارتقای سطح سواد سلامت خانواده‌ها و در نتیجه پیشگیری از ابتلا به این ویروس شود. هرچه سطح سواد سلامت خانواده‌ها و میزان آگاهی در زمینه پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا افزایش پیدا کند، میزان ابتلا و بستری در بیمارستان‌ها کاهش پیدا می‌کند.

 

سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: امیدواریم با اجرای کشوری طرح «هر خانه، یک پایگاه سلامت» موفقیت‌هایی در راستای افزایش سطح سواد سلامت جامعه برداریم و خانواده‌ها در زمینه رعایت مسائل بهداشتی و پیشگیری از ابتلا به کرونا همراهی بیشتری با نظام سلامت داشته باشند.

 

مهر

کلمات کلیدی: سیما سادات لاری
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار